Voxen Technology er en maskinvirksomhed med speciale indenfor 5 akse CNC styret bearbejdning.

Igennem mere end 10 år har vi leveret produkter til dansk og udenlandsk industri. Herigennem har vi oparbejdet omfattende knowhow omkring design, udvikling og produktion af konstruktioner og komponenter. Vi har bl.a. erfaring indenfor en række forskellige brancher - herunder medicinal, offshore, fødevarer, elektronik og bilindustrien.

Vores kernekompetencer omhandler CNC styret præcisionsfræsning, CNC styret præcisionsdrejning, svejsning samt design og udvikling af konstruktioner og komponenter. Vi arbejder i alle materialer - fra plast til diverse metaller og seriefremstiller i op til 5.000 enheder.

Vi udvikler og bearbejder emner fra 5 x 5 mm til 800 x 500 mm med et rumfang på 1.130 x 700 x 500 mm og en øvre vægtgrænse på 500 kg. Afhængig af komponent og produktionsudstyr går vores tolerancer ned til 4µ.

Kvalitet & sikkerhed

Tryghed, sikkerhed og rettidighed kendetegner vores forretningsførelse. Vi er et kompetent og faglært team med bred erfaring indenfor CNC styret drejning og fræsning, som også er i stand til at supportere vores kunder i udviklings- og produktionsfasen.

Som underleverandør er vi bevidste om vigtigheden af at kunne yde vores kunder den bedst mulige service igennem overholdelse af indgåede aftaler og deadlines. Derfor er det også vigtigt for os, at vi har et tillidsfuldt og professionelt forhold til alle vores underleverandører, så vi herved kan minimere sandsynligheden for, at der opstår pludselige problemer og udfordringer, som kan påvirke vores kunder.

Som led i at sikre vores kunder optimal produktionsdrift har vi mulighed for at producere i døgndrift. Det betyder, at vi også kan træde hurtigt til, hvis maskinelle nødsituationer eller produktionsstop forekommer hos vores kunder.

Om nødvendigt, konsulterer vi også gerne kunden på deres lokation - for at få direkte indsigt i den maskinelle udfordring.