Kompetencer

Hvorfor vælge os som samarbejdspartner?

Hos Voxen Technology er vi specialister i spåntagende bearbejdning herunder 5 akse CNC-fræsning, CNC-højhastighedsfræsning, drejning med roterende værktøj, D3 fræsning og præcisionsfræsning.

 

CNC-fræsning, CNC-højhastighedsfræsning

 

Vi er ISO 9001 og AS 9100 certificeret og vi anvender aktivt kvalitetsstyring og kvalitetssikring i vores arbejdsprocesser. Dette er vores kunders garanti for høj kvalitet.

 

Kombi

 

Med Voxen Technology som partner får vores kunder en enestående specialist. Vores knowhow og designkompetencer i Open Mind 2D og 3D CAD og i Master CAM X9 er udslagsgivende i topkvalitet.

 

CNC fræsning aluminum

 

Vælger I Voxen Technology som leverandør, får I et kompetent og faglært team. Vi kan producere i døgndrift, så hvis maskinstop eller andre problemer forekommer, kan vi servicere hurtigt.

 

Aluminium CNC fremstilling

 

Vi opdaterer løbende vores maskinpark, så vi altid er i stand til at levere de mest højteknologiske produkter. Vores 5 akse CNC styrede bearbejdningscentre er bygget med den nyeste styringsteknologi.

 

CNC drejning

 

I et produkts tilblivelsesproces er dialog med kunden alfa og omega. Vi bestræber os på, at have et tæt og professionelt forhold til vores kunder for at opnå det bedste resultat – på den korte og lange bane.

 

CNC drejning og fræsning