Kvalitet & sikkerhed

Tryghed, sikkerhed og rettidighed kendetegner vores forretningsførelse. Vi er et kompetent og faglært team med bred erfaring indenfor CNC styret drejning og fræsning, som også er i stand til at supportere vores kunder i udviklings- og produktionsfasen.

Som underleverandør er vi bevidste om vigtigheden af at kunne yde vores kunder den bedst mulige service igennem overholdelse af indgåede aftaler og deadlines. Derfor er det også vigtigt for os, at vi har et tillidsfuldt og professionelt forhold til alle vores underleverandører, så vi herved kan minimere sandsynligheden for, at der opstår pludselige problemer og udfordringer, som kan påvirke vores kunder.

Som led i at sikre vores kunder optimal produktionsdrift har vi mulighed for at producere i døgndrift. Det betyder, at vi også kan træde hurtigt til, hvis maskinelle nødsituationer eller produktionsstop forekommer hos vores kunder.

Om nødvendigt, konsulterer vi også gerne kunden på deres lokation - for at få direkte indsigt i den maskinelle udfordring.